Crémant d'Alsace ICE Cattin Blanc de Blancs Demi-Sec
Kód: DEN-0080
Jedinečně nejširší nabídka crémantů
Související produkty
Detailní popis produktu
Charakteristika vína:
Jemné perlení, aroma zralých jablek a hrušek, bílé květy. Chuť je krémová a ovocná s dlouhým osvěžujícím koncem.
Jemné perlení, aroma zralých jablek a hrušek, bílé květy. Chuť je krémová a ovocná s dlouhým osvěžujícím koncem.
Párování s jídlem:
Skvělé víno na žhavou párty, ale nejen na ni! Vychutnávat si ho můžete od brunche až do svítání. Pro jedinečný a osvěžující zážitek si Vám dovolujeme navrhnout podávat ICE Cattin ve velké sklenici na víno se třemi kostkami ledu. Chutná úžasně jak samotné, tak v míchaných nápojích.
Skvělé víno na žhavou párty, ale nejen na ni! Vychutnávat si ho můžete od brunche až do svítání. Pro jedinečný a osvěžující zážitek si Vám dovolujeme navrhnout podávat ICE Cattin ve velké sklenici na víno se třemi kostkami ledu. Chutná úžasně jak samotné, tak v míchaných nápojích.
Zajímavosti:
Nádhernou bílou lahev tohoto crémantu navrhl Missy, talentovaný umělec pocházející z Alsaska. Kresba připomíná malebnou alsaskou krajinu, oslavuje krásu a opravdovou radost ze života.
Nádhernou bílou lahev tohoto crémantu navrhl Missy, talentovaný umělec pocházející z Alsaska. Kresba připomíná malebnou alsaskou krajinu, oslavuje krásu a opravdovou radost ze života.
Stupeň sladk
osti:

osti:

Doplňkové parametry
Kategorie: | Alsace |
---|---|
Barva vína: | Bílé |
Objem: | 0,75l |
Obsah alkoholu: | 12,00 % |
Odrůdy: | Auxerrois |
Podloží: | jílovito-vápencové |
Sklizeň: | Ruční |
Sladkost: | 4 |
Teplota podávání: | 5°C až 7°C |
Typ: | DEMI-SEC |
Vinařství: | Maison Cattin |
Výroba: | Jemné lisování hroznů. Pečlivý výběr cuvée. První fermentace probíhá mezi 18 a 22℃ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář