Crémant de Bourgogne TERROIRS DES FRUITS Blanc de Noirs Brut
Kód: DEN-0007
Jedinečně nejširší nabídka crémantů
Související produkty
Detailní popis produktu
Charakteristika vína:
Toto harmonické víno má krásnou zlatou barvu a jemné bublinky. Vůně je výrazná s náznaky kandovaného ovoce. V chuti objevíme bílé květy a aroma sušeného ovoce.
Toto harmonické víno má krásnou zlatou barvu a jemné bublinky. Vůně je výrazná s náznaky kandovaného ovoce. V chuti objevíme bílé květy a aroma sušeného ovoce.
Párování s jídlem:
Skvěle se hodí jako aperitiv a výborně chutná k lehčím sýrům.
Skvěle se hodí jako aperitiv a výborně chutná k lehčím sýrům.
Stupeň sladkosti:

Doplňkové parametry
Kategorie: | Bourgogne |
---|---|
Barva vína: | Bílé |
Objem: | 0,75l |
Obsah alkoholu: | 12,00 % |
Odrůdy: | Pinot Noir, Gamay |
Podloží: | jílovito-vápencové |
Sklizeň: | Ruční |
Sladkost: | 2 |
Teplota podávání: | 7°C až 8°C |
Typ: | BRUT |
Vinařství: | André Delorme |
Výroba: | Po ruční sklizni následuje šetrné lisování, jehož pomocí se získává nejkvalitnější mošt - ten se vybírá pouze z prvního lisování z té nejlepší sklizně. Malolaktické kvašení probíhá v tancích z nerezové oceli. Druhotné kvašení, které probíhá již přímo v lahvích, je iniciováno přidáním kvasinek a cukru. Víno pak zraje na kalech ve sklepích s řízenou teplotou po dobu 18 měsíců. |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Vinařství Maison André Delorme je uznávaným specialistou na velká vína v oblasti Côte Chalonnaise a na burgundské Crémanty. Vazby má toto vinařství na každou z oblastí Côte Chalonnaise - Rully, Givry, Mercurey, Bouzeron, Montagny. Zahrunuje více než 20 apelací, které pečlivě vybírá, vinifikuje a poté nechává zrát ve svých sklepích v Rully.
Vinařství se řídí zásadami udržitelného zemědělství. Použitím a optimalizací konkrétních kultivačních technik se snaží o snížení celkového počtu ošetřování a zásahů na vinicích. V centru pozornosti celého vinařství stojí životní prostředí a jeho ochrana, což ovlivňuje práci na vinicích i ve sklepích.