Mon Crémant de Limoux Blanc Brut "LE CLASSIQUE"

Kód: DEN-0119
22 hodnocení
Značka: Albert Doulet
400 Kč
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
12.12.2024
Položka byla vyprodána…
Tento crémant se velmi dobře se hodí ke steaku z tuňáka a čerstvé zelenině na bramborové kaši.

Detailní informace

Jedinečně nejširší nabídka crémantů
Jedinečně nejširší nabídka crémantů

Detailní popis produktu

  • Výroba: Přímé lisování, usazování při 0°. Dlouhé alkoholové kvašení (3 týdny až 1 měsíc) při nízké teplotě (15°) v nerezové oceli s tepelnou regulací nádržích. Doba šlechtění: 18 měsíců. Hrozny se sbírají ručně a pečlivě se přenášejí do lisovny. pneumatické lisy. První extrahované šťávy, tzv. "cuvée heads", se získávají z vína. jsou čištěny a poté odděleně fermentovány při nízké teplotě.
  • Charakteristika vína: Zlatá/bronzová barva, světlá se stálým perlením. Vůně čerstvých jahod, kandovaného ovoce a žvýkačky! Chuť je velmi perlivá s lahodně lehkou chutí čerstvého ovoce, jahod a malin.
  • Párování s jídlem: Tento crémant se velmi dobře se hodí ke steaku z tuňáka a čerstvé zelenině na bramborové kaši.
  • Stupeň sladkosti:

Doplňkové parametry

Kategorie: Mon Crémant - náš výběr
Barva vína: Bílé
Objem: 0,75l
Obsah alkoholu: 12,50 %
Odrůdy: Chardonnay, Pinot Noir, Chenin
Teplota podávání: 7°C až 10°C
Vinařství: Albert Doulet
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Epernay 1895, rok narození našeho předka. A v dějinách se vytváří první "bublina" rodiny; předchůdce šumění v Champagne. Od bublinek k bublinkám, z generace na generaci se metody zdokonalují, přesouvají... cestují... a usazují se nedaleko od Carcassonne, aby se zrodil náš krémový sýr. Limoux... skvostný balet historie, chutí a vůní a vášně, dnes udržovaný třemi vinařstvími pravnuci drahého Alberta Doulet.